آردی که برای پخت نان در استان تولید می شود تحت کنترل مستمر معاونت غذا و دارو می باشد
کارشناس معاونت غذا و دارو اراک گفت: در راستای ارتقای کیفیت آرد به صورت مستمر هر دو هفته یک بار توسط معاونت غذا و دارو ،کارخانجات آرد سازی استان مورد رصد و پایش قرار می گیرند.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، ظهر امروز مهندس مریم رئوفی کارشناس اداره نظارت بر مواد غدایی معاونت غذا و دارو در بازدید از شرکت آرد سبوس آرد گل آذین آشتیان با بیان این مطلب گفت : کیفیت آرد تولیدی های استان به صورت هفتگی معاونت غذا و دارو مورد ارزیابی قرار می گیرد.
مهندس « رئوفی » تصریح کرد : نمونه های آرد تولیدی در استان از نظر میزان غنی سازی با آهن، فاکتور های شیمیایی و میکروبی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی مورد پایش قرار می گیرد.
وی تاکید کرد : نانی که در دسترس شهروندان قرار می گیرد از نظر شاخص های استاندارد مورد ارزیابی و بررسی قرار میگرد که همگی در حد مطلوبی است.
نظر شما :