خبر خوب علمی؛

پایش محصولات کشاورزی قطب شش کشور در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی اراک

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۱ کد : ۳۸۶۴۲ اخبار اصلی
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: پایش محصولات کشاورزی ۶ استان با دستگاه Gc-Mass آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز شد.
پایش محصولات کشاورزی قطب شش کشور در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر آیدا غفاری مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو خبر داد: آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو اراک با خرید و راه اندازی دستگاه Gc-Mass تنها دانشگاه قطب ۶ کشوری در اندازه گیری باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی میباشد، با زحمات همکاران آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، تمامی نمونه های محصولات کشاورزی قطب شش توسط این آزمایشگاه در حال پایش میباشد.
وی افزود: اجرای طرح بصورت ماهیانه و مستمر میباشد و آزمایشات مربوط به اجرای این طرح تا قبل از شهریور ماه توسط آزمایشگاههای خصوصی با صرف هزینه بالا انجام‌ میشد که از شهریور ماه سال جاری هیچ هزینه ای به آزمایشگاههای خصوصی پرداخت نمیشود.

غفاری ادامه داد: همچنین انجام آزمایشات نمونه های ارسالی از دانشگاههای قطب توسط آزمایشگاه معاونت غذا و داروی اراک، باعث درامد زایی برای دانشگاه شده است.

کلید واژه ها: پایش محصولات کشاورزی