در راستای مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور انجام شد؛

کشف انبار میلیاردی داروی قاچاق در اراک

۰۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۴ کد : ۳۸۷۷۷ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیش ۸۰۰ قلم داروهای زیبایی شامل انواع ژل های بوتاکس، مزوژل و انواع فیلر قاچاق و غیرمجاز به ارزش ۱۰ میلیارد ریال از یک انبار غیرقانونی نگهدارنده در اراک کشف شد.
کشف انبار میلیاردی داروی قاچاق در اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: طبق بررسی انجام شده و اطلاعات جمع‌آوری شده از ماه‌های قبل با مشارکت پلیس امنیت اقتصادی، یک انبار در یکی از محله شهر اراک که محل انباشت داروهای بوتاکس، مزوژل و انواع فیلر قاچاق و غیرمجاز بود شناسایی شد.

وی افزود: این محصولات و اقلام کشف شده در شرایط غیر استاندارد و کاملا غیر بهداشتی نگهداری و سپس توزیع می‌شد کشف شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: از این محل بیش از ۸۰۰ قلم داروهای زیبایی شامل انواع ژل های بوتاکس، مزوژل و انواع فیلر قاچاق و غیرمجاز به ارزش تقریبی ده میلیارد ریال کشف و ضبط شد.

علیمرادیان خاطرنشان کرد:این داروها در مراکز سالن های زیبایی از جمله آرایشگاها توزیع میشد.

کلید واژه ها: کشف داروی غیر مجاز انبار دارو