معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد:

ثبت دارو در سامانه تیتک، طرحی ضمانت‌محور و سلامت‌محور است

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۴ کد : ۳۸۸۵۴ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو گفت: طرح تیتک، طرحی ضمانت‌محور و سلامت‌محور است، کیفیت و کمیت محصولات با اجرای این طرح تضمین و تأیید می‌شود که در نهایت موجب سلامت روحی و جسمی مردم خواهد شد.
ثبت دارو در سامانه تیتک، طرحی ضمانت‌محور و سلامت‌محور است

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در نشست با نمایندگان سازمان های بیمه گر و کلینیک های جراحی بخش خصوصی در استان اظهار داشت: ثبت کالاهای داخلی و  وارداتی از طریق کد GLN  در سامانه تیتک طرح مهمی است که در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو انجام شده و کالاهایی را که به طور مستقیم با سلامت مردم ارتباط دارد و ابزار سلامت جامعه است را تحت پوشش قرار می‌دهد.
وی افزود: متعاقب انجام این طرح ضمن اطمینان از صحت مسیر توزیع دارو، مشخصات بیمار مصرف کننده و داروخانه توزیع کننده نیز شده و از این طریق امکان ره گیری مصرف دارو وجود دارد و به طریق غیر مستقیم نیز از سوء استفاده های احتمالی افراد سودجو در خصوص داروها جلوگیری می شود.
در پایان این جلسه،  نمایندگان سازمان های بیمه گر و کلینیک های جراجی پیشنهادات اصلاحی خود را مطرح و موارد لازم را ارائه نمودند.

کلید واژه ها: سامانه تیتک کلینیک های جراحی دارو معاونت غذا و دارو اراک