معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد:

چالشی با عنوان کمبود اسپری تنفسی

۱۶ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۸ کد : ۳۹۰۰۹ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی: مهمترین چالشی که در حال حاضر با آن روبرو هستیم کمبود اسپری تنفسی است.
چالشی با عنوان کمبود اسپری تنفسی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان در خصوص تامین داروی مورد نیاز بیماران مبتلا به آنفلوآنزا گفت: در حال حاضر استان به لحاظ تامین داروهای مورد نیاز با چالش خاصی روبرو نیست و توزیع دارو به ویژه داروهای مورد نیاز بیماران آنفلوآنزایی در حالت عادی انجام می شود.

وی افزود: تنها کمبود موجود، کمبود اسپری تنفسی است که همواره این کمبود در کشور و به تبع آن استان مرکزی وجود داشته اشت چراکه برخی از مواد اولیه تولید این اسپری، وارداتی است.

علیمرادیان با اشاره به اینکه آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است، گفت: بیماری های ویروسی نیازی به آنتی بیوتیک ندارند ولی زمانی که فرد دچار عفونت شود نیاز به آنتی بیوتیک دارد که درخصوص برخی اقلام آنتی بیوتیک با کمبود روبرو هستیم، اما شرایط تحت مدیریت است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: در حال حاضر کمبودی در تامین داروی بیماران آنفلوآنزایی در استان مرکزی وجود ندارد، اما اگر با پیک بیماری روبرو شویم، احتمال چالش وجود دارد.

کلید واژه ها: کمبود اسپری تنفسی