تلاش جهت بهره مندی شیر ویژه دانش آموزان

۱۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۱ کد : ۳۹۰۴۶ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اهمیت اجرای طرح شیر مدارس برای ارتقای سلامت دانش آموزان، بر ضرورت دقت در تولید شیر برای تحقق این مهم تأکید کرد.
تلاش جهت بهره مندی شیر ویژه دانش آموزان

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان در جلسه بررسی کیفیت شیر جهت توزیع رایگان در مدارس در حضور شرکت های تولیدی متقاضی بیان کرد: خواص و ارزش غذایی شیر و نقش شیر و فرآورده های آن در تغذیه انسان و سلامت جامعه دارای اهمیت زیادی است و شیر به دلیل تأمین بسیاری از نیازهای ضروری انسان یکی از کامل ترین مواد غذایی است.
وی افزود: رواج و ایجاد الگوی تغذیه ای مناسب می تواند در درازمدت تأثیرات مطلوبی بر بهداشت و سلامت عمومی جامعه داشته باشد .
دکتر علیمرادیان عنوان کرد: برنامه شیر مدارس با هدف ارتقاء سلامت و بهبود رشد و تغذیه دانش آموزان کشور، یکی از اولویت‌های امینت غذایی در کشور است که در سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گرفته است.
در این جلسه در خصوص چگونگی اجرای شدن برنامه ملی شیر مدرس در استان بحث و تبادل نظر شد.

کلید واژه ها: شیر ویژه دانش آموزان معاونت غذا و دارو اراک