معاون غذا و دارو خبر داد،

وضعیت نسبتا آرام در زمینه خدمات دارویی و ملزومات مصرفی در استان مرکزی

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۹ کد : ۳۹۱۵ اخبار اصلی
در زمینه خدمات دارویی یا ملزومات مصرفی مشکلی نداریم و تامین دارو و ملزومات مصرفی استان مرکزی کاملا تحت کنترل است.
وضعیت نسبتا آرام در زمینه خدمات دارویی و ملزومات مصرفی در استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اراک؛دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی گفت: در زمینه خدمات دارویی یا ملزومات مصرفی در استان آمرکزی مشکلی نداریم و تامین دارو و ملزومات مصرفی استان  کاملا تحت کنترل است.

دکتر علیمرادیان تصریح کرد: مسائل و مشکلات حوزه غذا و دارو یکی از اولویت های اصلی و مهم این دانشگاه است و  تامین دارو و ملزومات مصرفی که از دغدغه‌های اصلی شهروندان است با دقت ویژه تامین می شود.

وی گفت: وضعیت دارو و ملزومات مصرفی توسط همکاران در حوزه معاونت غذا و دارو و بیمارستان ها در سطح استان با حساسیت تمام رصد و پیگیری مستمر و تامین می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی تاکید کرد: کلیه واحدهای تحت پوشش در زمینه ارائه خدمات دارویی فعال هستند و مشکل جدی نداریم.

انمتهای پیام/

رسول غفاری