نظارت شبانه از داروخانه های شهر اراک

۲۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۹ کد : ۳۹۲۹۳ اخبار اصلی
مسئول امور داروخانه های خصوصی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در ساعات شبانگاهی پنج شنبه از داروخانه های شبانه روزی بیمارستانهای خصوصی سطح شهر اراک بازدید کرد.
نظارت شبانه از داروخانه های شهر اراک

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک،دکترمصطفی ده نمکی - مسئول امور داروخانه هی خصوصی معاونت غذا و دارو با حضور در این داروخانه ها ضمن بازدید از بخش‌های مختلف به گفتگو با مدیران فنی و مسئولان داروخانه و مراجعان پرداخت و وضعیت موجودی داروها، به ویژه موجودی شیرخشک، سرم‌ها و انواع آنتی بیوتیک‌ها را مورد بررسی قرار داد.

بررسی سامانه‌های رایانه‌ای داروخانه و اتصال آنها به سامانه تی‌تک سازمان غذا و دارو، میزان رضایت مردمی از وضعیت دارویی و پرداختی بیمه‌ها به داروها و داروخانه بخش دیگری از بازدید مسئول امور داروخانه های خصوصی معاونت غذا و دارو اراک از این داروخانه بود.

کلید واژه ها: بازدید داروخانه دکتر ده نمکی اراک معاونت غذا و دارو