روند اجرای موفق طرح تولید نان کامل در اراک برای شهرستان دزفول تشریح شد

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۲ کد : ۳۹۳۰۲ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۲۳
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک گفت: با اشاره به اهمیت مصرف نان کامل و تاثیر آن بر سلامتی، تلاشهای معاونت غذا و دارو دانشگاه در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان برای نمایندگان شهرستان دزفول بیان شد.
روند اجرای موفق طرح تولید نان کامل در اراک برای شهرستان دزفول تشریح شد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس گلستانی؛ مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک اظهار داشت: با توجه به اهمیت مصرف نان کامل و اثرات آن بر سلامتی و در همین راستا، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو شهرستان دزفول، جهت آشنایی با جنبه های مختلف نهضت احیاء  نان کامل در استان مرکزی ، از این استان بازدید نموده و در جلسه برگزار شده در محل  معاونت غذا و دارو اراک تبادل نظر و بررسی علمی لازم به عمل آمد.

همچنین تلاشهای معاونت غذا و دارو دانشگاه در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان، حفظ سبوس در آردهای خبازی و نهایتاً تولید آرد کامل و نان کامل( نان تهیه شده از آرد کامل) و اقدامات انجام شده توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی برای نمایندگان کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان دزفول شرح شد.

کلید واژه ها: اجرای موفق تولید نان کامل اراک معاونت غذا و دارو


نظر شما :