تداوم نظارت شبانه از داروخانه بیمارستانهای شهر اراک

۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۲۲:۳۳ کد : ۳۹۴۴۵ اخبار اصلی
تداوم نظارت شبانه از داروخانه بیمارستانهای شهر اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در ساعات شبانگاهی سه شنبه از داروخانه های بیمارستانهای دولتی و شبانه روزی سطح شهر اراک بازدید کردند.

در این بازرسی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف به گفتگو با مدیران فنی و مسئولان داروخانه و مراجعان پرداخت و وضعیت موجودی داروها، به ویژه موجودی شیرخشک، سرم‌ها و انواع آنتی بیوتیک‌ها را مورد بررسی قرار داد.

بررسی سامانه‌های رایانه‌ای داروخانه و اتصال آنها به سامانه تی‌تک سازمان غذا و دارو، میزان رضایت مردمی از وضعیت دارویی و پرداختی بیمه‌ها به داروها و داروخانه بخش دیگری از بازدید کارشناسان معاونت غذا و دارو از این داروخانه بود.

کلید واژه ها: بازدید داروخانه ها اراک معاونت غذا و دارو