در راستای جلوگیری از احتکار صورت گرفت؛

اعزام چهار تیم بازرسی جهت جلوگیری از احتکار شیرخشک در استان مرکزی

۰۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۸ کد : ۳۹۵۶۳ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری مانور نظارتی گسترده در مراکز توزیع شیرخشک در استان مرکزی خبر داد.
اعزام چهار تیم بازرسی جهت جلوگیری از احتکار شیرخشک در استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در راستای اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک و به منظور اطمینان از مدیریت صحیح زنجیره تأمین شیرخشک برای نوزادان، سازمان غذا و دارو اقدام به برپایی گروه‌های نظارتی گسترده در سطح کشور کرد. بدین ترتیب که شرکت‌های توزیع کننده شیرخشک، در سطح کشور به صورت همزمان مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

وی افزود: به منظور جلوگیری از احتکار، تمامی محصولاتی که در انبار شرکت‌ها موجودند، با صدور برنامه توزیع توسط معاونت‌های غذا و داروی سطح کشور، بین داروخانه‌ها توزیع می‌شود تا از رسیدن هرچه زودتر محصول به دست مصرف‌کنندگان نهایی اطمینان حاصل کنیم.

دکتر علیمرادیان ضمن تأکید بر اینکه در استان مرکزی چهار گروه بازرسی به صورت متمرکز از طرف معاونت غذا و دارو اعزام شده اند، گفت: در اولین مانور نظارتی در سطح استان مرکزی ۴ گروه بازرسی به منظور بازدید از ۱۵ شرکت پخش، اعزام شده‌اند تا بر روند توزیع مناسب شیرخشک نظارت داشته باشند.

کلید واژه ها: اجرای طرح مانور سراسری بازرسی از داروخانه ها شیرخشک بازرسی معاونت غذا و دارو اراک