بازدید کارشناسان قرارگاه احیای نان کامل استان های اصفهان و قم از روند تولید و عرضه نان کامل در اراک
کارشناسان قرارگاه احیای نان کامل استان های اصفهان و قم با حضور در نانواییهای منتخب توزیع نان کامل در شهر اراک، از روند تولید و عرضه این نان سلامت محور بازدید و بر بهبود کیفیت نان در جامعه با هدف ارتقای سلامت عمومی تاکید کرد.
به نقل از وابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ با توجه به اهمیت مصرف نان کامل و اثرات آن بر سلامتی و در همین راستا، کارشناسان قرارگاه احیای نان کامل استان های اصفهان و قم، جهت آشنایی با جنبه های مختلف نهضت احیاء نان کامل در استان مرکزی ، از روند تولید و عرضه این نان در شهر اراک بازدید کرد.
همچنین تلاشهای معاونت غذا و دارو دانشگاه در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان، حفظ سبوس در آردهای خبازی و نهایتاً تولید آرد کامل و نان کامل ( نان تهیه شده از آرد کامل) و اقدامات انجام شده توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی برای نمایندگان کارگروه گندم،آرد و نان این استان ها شرح شد.
نظر شما :