برنامه های آموزشی سلامت محور در مدرسه می تواند به عنوان عامل ارتقاء دهنده سلامت آینده و فرهنگ جامعه موثر باشد

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۹ کد : ۳۹۸۶۲ اخبار اصلی
برنامه های آموزشی کالاهای سلامت محور با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو و معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی تبین شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر شیرین عنایتی کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو اظهار کرد: با توجه به اینکه  فرهنگ سازی از سرمایه های موثر در پیشبرد اهداف و برنامه های ارتقاء سلامت جامعه است در همین راستا برنامه های آموزشی سلامت محور با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو و معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان بررسی شد.
وی افزود: در این جلسه به بررسی معضلات فروش استفاده از اقلام آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیر مجاز، استفاده از مکمل های ورزشی ، معرفی برچسب اصالت کالاهای سلامت محور، نشانگر های رنگی تغذیه ای،انواع مسمومیت ها و استفاده صحیح از دارو در جهت هماهنگی برنامه های آموزشی ویژه مربیان سلامت و دانش آموز پرداخته شد.و حاضرین در جلسه نظرات، پیشنهادها وراهکارهای خود را ارائه دادند.
در ادامه این جلسه نیز دکتر روشن زاده معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان مرکزی  از هماهنگی ایجاد شده بین دو مجموعه در اجرای طرح‌های مشترک ابراز رضایت کرد و گفت: قطعاً آموزش و پرورش استان به عنوان متولی ارائه ی آموزش در جهت ارتقاء فرهنگ جامعه توسط دانش آموزان تاکید  دارد و تک تک همکاران با تمام توان در راستای ارتقای سلامت آینده سازان انجام وظیفه خواهند کرد.
انتهای پیام/

کلید واژه ها: برنامه های آموزشی کالاهای سلامت محور آموزش و پرورش معاونت غذا و دارو اراک