توزیع ۱۵۰ هزار شیرخشک در استان مرکزی

۲۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۸:۴۹ کد : ۴۰۳۸۶ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یکصد و پنجاه هزار قوطی شیر خشک در دوماه گذشته تا کنون در داروخانه‌های مناطق تحت پوشش این دانشگاه توزیع شده است.
توزیع ۱۵۰ هزار شیرخشک در استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه طی هفته های اخیر توزیع برندهای پرمصرف شیرخشک در داروخانه های استان به میزان ۶۰ درصد افزایش یافته است، افزود: از ابتدای ماه جاری تاکنون ۱۵۰ هزار انواع برند های قوطی شیر خشک در داروخانه های سطح استان عرضه شده است.
دکتر علیمرادیان اظهار داشت: با توجه به تغییرات در ارز تخصیص یافته به شیر خشک،قیمت شیرخشک در توزیع جدید افزایش یافته و مابه التفاوت این افزایش قیمت از طریق بیمه سلامت به داروخانه ها پرداخت می شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه خاطر نشان کرد: هر خانواه ای که دارای فرزند زیر دوسال باشد می تواند با ثبت مشخصات کودک در سامانه تیتک تا سقف ماهانه ۱۰ عدد شیر خشک یارانه ای دریافت کند. وی همچنین از توزیع ۳۰ هزار قوطی شیرخشک از برندهای معروف توسط شرکت های پخش تا اواسط ماه آینده خبر داد.

کلید واژه ها: توزیع شیر خشک اراک