دوره کارگاهی آموزش بررسی روش های نوین اندازه گیری باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در مواد غذایی با دستگاه GCMS

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۴ کد : ۴۰۷۱۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۳۶
کارگاه آموزشی دو روزه با موضوع بررسی روش های نوین اندازه گیری باقیمانده سموم رفع آفات نباتی در مواد غذایی خصوصا محصولات کشاورزی تازه خور (فرآوری شده) با روش های کروماتوگرافی پیشرفته ویژه کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آزمایشگاه کنترل و شبکه های تابعه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دوره کارگاهی آموزش بررسی روش های نوین اندازه گیری باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در مواد غذایی با دستگاه GCMS

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس عاطفه نوابی کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو در این کارگاه آمزشی بیان کرد: دستگاه GCMS یک دستگاه پیچیده و پیشرفته می باشد که توانایی شناسایی و اندازه گیری آنالیت های متفاوت را در مواد غذایی با دقت بالا تا غلظت های بسیار پایین در حد 1/0 PPb را دارا می باشد.

وی ادامه داد: سموم دفع آفات نباتی شامل 4 گروه می باشند : کلره ، فسفره، کاربامات ها،پایروتیروئید ها که جهت کاربرد های متفاوتی از جمله قارچ کش، حشره کش، علف کش ، جوندگان کش و ... می باشند. برای هر کدام از آنها حدود مجاز اعلام گردیده است و عدم رعایت اصول استفاده از آنها سبب بیماریها و عوارض غیر قابل جبرانی خواهد بود.

کلید واژه ها: بررسی روش های نوین اندازه گیری باقیمانده سموم دفع آفات نباتی


نظر شما :