دوره کارگاهی آموزش بررسی روش های نوین اندازه گیری باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در مواد غذایی با دستگاه GCMS
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس عاطفه نوابی کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو در این کارگاه آمزشی بیان کرد: دستگاه GCMS یک دستگاه پیچیده و پیشرفته می باشد که توانایی شناسایی و اندازه گیری آنالیت های متفاوت را در مواد غذایی با دقت بالا تا غلظت های بسیار پایین در حد 1/0 PPb را دارا می باشد.
وی ادامه داد: سموم دفع آفات نباتی شامل 4 گروه می باشند : کلره ، فسفره، کاربامات ها،پایروتیروئید ها که جهت کاربرد های متفاوتی از جمله قارچ کش، حشره کش، علف کش ، جوندگان کش و ... می باشند. برای هر کدام از آنها حدود مجاز اعلام گردیده است و عدم رعایت اصول استفاده از آنها سبب بیماریها و عوارض غیر قابل جبرانی خواهد بود.
نظر شما :