راهکارهای افزایش بهره وری مستلزم شناخت کافی است.

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۶ کد : ۴۰۹۳۸ اخبار اصلی
کارگاه آموزشی دو روزه با موضوع آشنایی با سامانه‌های سازمان غذا و دارو جهت کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آزمایشگاه کنترل و شبکه های تابعه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
راهکارهای افزایش بهره وری مستلزم شناخت کافی است.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس آذر مختاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این کارگاه آموزشی بیان کرد: در این جلسه کار با سامانه‌های FDACRM,TTAC, Audit, Report به کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه آموزش داده شد.
وی افزود: ضرورت آشنایی با سامانه ها از آنجا بیشتر احساس می‌شود که آموزش صحیح و دقیق یک سامانه ها مستلزم آثار تجربی‌ای است. به همین دلیل است که شناخت درست این سامانه ها، به استفاده بهتر از آن‌ها کمک کرده و با رعایت دستورالعمل‌های درست و خاص، امکان انجام دقیق امور برای رسیدن به نتایج دقیق‌تر برای محققان امکان‌پذیر خواهد شد. در این آموزش، سعی شده است دانش‌آموختگان با انواع سامانه ها، کاربرد و نحوه عملکرد آن‌ها آشنا شوند و به نتیجه درست و مطلوبی برسند​.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی سامانه‌های سازمان غذا و دارو