نصب بنرهای اطلاع رسانی در خصوص چگونگی بررسی اصالت فرآورده های سلامت محور در سطح شهر

۱۸ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۲ کد : ۴۰۹۳۹ اخبار اصلی
در جهت لزوم فرهنگ سازی , افزایش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه ‌ از نحوه تشخیص اصالت کالاهای سلامت محور و نیز اطلاع فروشندگان از منع قانونی عرضه و فروش کالاهای قاچاق، بنر هایی با همکاری شهرداری اراک تهیه و در سطح شهر نصب شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، به منظور ارتقاء سطح آگاهی شهروندان در معرفی برچسب رهگیری و کنترل اصالت، عوارض ناشی از مصرف کالاهای سلامت محور قاچاق و تقلبی  و سامانه تی تک  با همکاری شهرداری اراک در معابر و میادین پر تردد شهر اراک نصب گردید.
مردم جامعه باید به سلامتی خود اهمیت دهند و با آگاهی یافتن در زمینه برچسب اصالت و سلامت کالا و همچنین نحوه استفاده از این برچسب از خرید کالاهای قاچاق و تقلبی پرهیز کنند.
انتهای پیام/

کلید واژه ها: نصب بنر اطلاع رسانی برچسب اصالت کالاهای قاچاق معاونت غذا و دارو اراک