در اراک انجام شد،
روند تولید شیر مدارس به طور مستمر نظارت میشود.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس فریده گلستانی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: از آنجاییکه مصرف شیر و فرآوردههای لبنی نقش اساسی در رشد و استحکام استخوانها به ویژه در دوران کودکی و نوجوانی دارد و مصرف کافی شیر و لبنیات (۳-۲ واحد) روزانه برای حفظ و ارتقا سلامت استخوانها و جلوگیری از بروز پوکی استخوان در بزرگسالان ضروری است توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی با دستور ریاست جمهوری پس از چند سال وقفه, امسال دوباره از سرگرفته شد و مقرر گردید شیر استریل ۲۰۰سی سی با ۲.۵درصد چربی و بصورت ۲بار در هفته در مدارس ابتدایی توزیع گردد.
وی افزود: کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو طی کنترلها و بازدیدهای ادواری از کارخانجات تولیدی به طور رندوم از شیر مدارس تولید شده نمونه برداری کرده و جهت انجام کلیه آزمونهای مربوطه به آزمایشگاه کنترل غذا ودارو معاونت ارسال می کنند .
نظر شما :