تشریح روند اجرای موفق طرح تولید نان کامل در اراک برای کارگروه گندم، آرد و نان استان مازندران

۰۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۶ کد : ۴۱۲۴۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۴
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک گفت: روند اجرای موفق طرح تولید نان کامل در اراک و ملی شدن نهضت احیا نان کامل برای کارگروه گندم، آرد و نان استان مازندران تشریح شد.
تشریح روند اجرای موفق طرح تولید نان کامل در اراک برای کارگروه گندم، آرد و نان استان مازندران

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس فریده گلستانی مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: با اشاره به اهمیت مصرف نان کامل و تاثیر آن بر سلامتی، تلاشهای معاونت غذا و دارو دانشگاه در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان برای نمایندگان استان مازندران بیان شد.

مهندس گلستانی؛ گفت: با توجه به اهمیت مصرف نان کامل و اثرات آن بر سلامتی و در همین راستا، تیمی متشکل از معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشتی ، اداره کل غله، اتحادیه صنف خبازان استان مازندران، جهت آشنایی با جنبه های مختلف نهضت احیاء  نان کامل در استان مرکزی، از این استان بازدید نموده و در جلسه برگزار شده در محل معاونت غذا و دارو اراک تبادل نظر و بررسی علمی لازم به عمل آمد.

وی افزود: همچنین تلاشهای معاونت غذا و دارو دانشگاه در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان، حفظ سبوس در آردهای خبازی و نهایتاً تولید آرد کامل و نان کامل( نان تهیه شده از آرد کامل) و اقدامات انجام شده توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی برای نمایندگان کارگروه گندم،آرد و نان استان مازندران بیان شد.

کلید واژه ها: نهضت احیای نان کامل اراک مازندران معاونت غذا و دارو


نظر شما :