در اراک انجام شد،

کشف ۲۵۰۰ عدد داروهای مخدر و قاچاق از یک عطاری در شهر اراک

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۹ کد : ۴۱۶۳۲ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک خبر داد: در بازرسی مشترک با پلیس مواد مخدر یک واحد عطاری متخلف به دلیل عرضه داروهای شیمیایی و مکمل های قاچاق پلمب شد.
کشف ۲۵۰۰ عدد داروهای مخدر و قاچاق از یک عطاری در شهر اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: با پیگیری‌های کارشناس واحد فرآورده‌های طبیعی، طب سنتی و مکمل، در بازدید نامحسوس تیم بازرسی معاونت غذا و دارو و پلیس مواد مخدر از یک عطاری در شهر اراک، مقادیری محصولات قاچاق و داروی مخدر ضبط و پلمپ شد.
وی افزود: در این رابطه ۱۲۰۰ عدد داروهای مخدر و روانگردان، ۱۳۰۰ عدد داروهای قاچاق و تقلبی و ۱۲۰۰ سی سی شربت های مخدر به ارزش ریالی ۱۲۰ میلیون ریال کشف و ضبط و با حکم دادستانی شهرستان اراک پلمپ شد.

معاون غذا و دارو از شهروندان خواست هنگام خرید از عطاری‌ها به سلامت محصول و به ویژه مجوزهای بهداشتی آن توجه کافی را داشته باشند و به هیچ عنوان تحت تاثیر سودجویانه در امر درمان قرار نگیرند.

کلید واژه ها: عطاری پلمپ معاونت غذا و دارو اراک