معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد:

۱۳۹ داروخانه تحت پوشش دانشگاه شیر خشک رگولار توزیع می کنند

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۱ کد : ۴۱۷۰۵ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از توزیع شیر خشک رگولار در ۱۳۹ داروخانه در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خبر داد.
۱۳۹ داروخانه تحت پوشش دانشگاه شیر خشک رگولار توزیع می کنند

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه مشکلی در خصوص تأمین شیرخشک‌های معمولی(رگولار) وجود ندارد و بازار به تعادل عرضه و تقاضا رسیده است، گفت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علاوه بر نظارت بر کیفیت فرآورده‌های سلامت محور، تسهیل دسترسی مردم به این فرآورده‌ها را هم جزو وظایف ذاتی خود می‌داند.

وی گفت: با توجه به حذف ارز ترجیحی شیر خشک ما به التفاوت افزایش قیمت شیر خشک توسط سازمان هدفمندسازی یارانه ها به داروخانه ها پرداخت می گردد و تغییر قیمت چندانی در این فرآورده برای مصرف کننده واقعی صورت نگرفته و با ارائه کد ملی کودکان زیر دو سال شیرخشک در دسترس است.

معاون غذا و دارو دانشگاه بیان نمود: در همین راستا ۱۳۹ داروخانه در مناطق تحت پوشش دانشگاه شیر خشک رگولار توزیع می نمایند که ۹۰ داروخانه در شهرستان اراک و ۴۹ داروخانه در شهرستان های استان توزیع کننده این شیرخشک هستند.

کلید واژه ها: شیرخشک توزیع معاونت غذا و دارو اراک