سلام بر فجر آفرینان میدان عشق...

حضور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در حماسه ۲۲ بهمن

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۵ کد : ۴۱۷۳۳ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در مراسم چهل و پنجمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی حضور یافت.
حضور  معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در حماسه ۲۲ بهمن

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، «دکتر علیمرادیان» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در حاشیه راهپیمایی حماسه ۲۲ بهمن اظهار داشت : یوم الله ۲۲ بهمن ، تجلی شکوهمند حماسه و سرافرازی ملتی است که در عصر اسارت انسان صفحه‌ای زرین را در تاریخ حیات آدمی گشود و فریاد خداخواهی، معنویت، آزادی و استقلال را در گوش و جان جهانیان طنین‌انداز کرد. این روز فرخنده، فرصتی است بس غنیمت که بدانیم مرهون شهدای گرانقدر و عزیزی هستیم که درخت تناور این انقلاب با خون آنان سیراب شده است.

پاینده باد نام بلند ایران و زنده و جاوید باد یاد تمام فرزندان شهید مام میهنمان ایران که در هر وجب از خاکش ردی از خون پاکشان پابرجاست.

کلید واژه ها: دهه فجر 22 بهمن حضور معاون غذا و دارو اراک