فعالیت ۵۰۰ واحد تولیدی سلامت محور در استان مرکزی
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان ، در خصوص تشکیل انجمن مسئولین فنی و کارشناسان غذایی، آرایشی و بهداشتی استان مرکزی اظهار کرد: استان مرکزی با مزیت صنعتی شناخته میشود و بخشی از صنایع استان سلامت محور هستند و بر اساس همین امر تشکیل انجمن مسئولین فنی و کارشناسان غذایی، آرایشی و بهداشتی یک ضرورت برای این استان است.
وی بیان کرد: تولید محصولات سلامت محور در استان مرکزی طی سال های گذشته متولی خاصی نداشت تا اینکه سازمان غذا و دارو راه اندازی شد و نظارت بر تولید، توزیع و عرضه محصولات سلامت محور سازماندهی شد. تشکیل این انجمن نیز اقدام خوبی برای تقویت حوزه نظارت خواهد بود و مسئولین فنی آن در قامت سلامت محوری بر تولید، توزیع و عرضه محصولات سلامت محور نظیر فرآوردههای غذایی، تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی ایفای نقش خواهند کرد تا محصول سالم به دست مصرف کننده برسد.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان فنی بازوان و نماینده سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت هستند که با تایید و امضای آنها محصول سلامت محور تولید و روانه بازار مصرف میشود، اظهار کرد: افزایش بار علمی مسئولین فنی صنایع منجر به کیفی سازی تولیدات خواهد شد، براین اساس ارتقای دانش و سطح علمی مسئولین فنی سلامت محور یک ضرورت است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر اینکه مسئولان فنی باید جایگاه علمی مناسب و دانش فنی لازم را برای ارائه خدمت داشته باشند، گفت: نخستین گام برای اعتلای جایگاه مسئول فنی و کیفیت بخشی به تولیدات سلامت محور ارتقای دانش و سطح علمی آنهاست.
وی به جای خالی جلسات آموزشی و بازآموزی برای مسئولان فنی صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی در استان اشاره کرد و گفت: گرچه در حوزه دارویی دورههای آموزشی برای مسئولان فنی صنعت داروی استان برگزار شده اما ناکافی بوده و برای تثبیت و ارتقای جایگاه علمی و دانش فنی این قشر باید مقوله آموزش مورد توجه قرار گیرد.
وی به نقش انجمنهای مسئولین فنی در تثبیت و ارتقای جایگاه علمی جامعه هدف تاکید کرد و گفت: علاوه بر نقش آفرینی مسئولان فنی در حوزه تولید، توزیع و عرضه باید به حوزه صادرات تولید ملی سلامت محور و ارزآوری برای کشور کمک شایانی کنند.
وی بیان کرد: اهتمام جدی مسئولین فنی موجب خواهد شد تا فرآوردههای غذایی با کیفیت و سالم روانه بازار مصرف شود و از ورود مواد غذایی فاسد به چرخه مصرف جلوگیری بعمل آید. اگر فرآوردههای تولیدی سلامت محور از سلامت و کیفیت بالایی برخوردار باشند و صحت سلامت آن به تائید مسئولین فنی برسد طبیعی است که تمایل مردم به مصرف فرآوردههای تولیدی قاچاق یا وارداتی کمتر خواهد شد.
رئیس هیات مدیره انجمن مسئولین فنی و کارشناسان غذایی، آرایشی و بهداشتی استان مرکزی نیز به ایسنا گفت: در سالیان اخیر پایگاهی برای رتق و فتق امور حقوقی و علمی مسولین فنی در استان مرکزی وجود نداشت و هر روز شاهد تنزل جایگاه مسئولین فنی در بخش دولتی و صنعت بودیم.
دکتر سینا هاشمی بیان کرد: نبود تشکل صنفی در این حوزه موجب شد که بنیان اتفاق بزرگی در استان صنعتی مرکزی شکل گیرد و انجمن فنی استان مرکزی با اخذ مجوز از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بتواند صنعت استان را به رخ بکشد تا جایگاه استان مرکزی به عنوان قطب صنعت کشور نمایان شود.
وی با اشاره به اینکه برنامه استراتژیک انجمن توسط هیات موسس تدوین شده است و تلاش خواهیم کرد تا انجمن کشوری شکل گیرد، گفت: ارتقای حمایتهای حقوقی و معنوی و سطح دانش و آگاهی مسئولان فنی صنعت غذایی، آرایشی و بهداشتی از مهمترین اهداف تشکیل انجمن است.
دکتر هاشمی با تاکید بر اینکه این انجمن برای ارائه خدمت به فعالان عرصه تولید اعم از مسئولین فنی، کارشناسان آزمایشگاه، مدیران تولید، واحدهای تحقیق و توسعه، جانشینان مسئول فنی، فارغالتحصیلان و همچنین هیاتهای علمی و همکاران بخش دولتی راه اندازی می شود، به توان و ظرفیت بالای علمی استان مرکزی اشاره کرد و گفت: کافی است دریای دانش و همدلی انجمن مسئولین فنی استان مرکزی به جریان بیفتد تا برگ زرینی در صنعت غذا و بهداشتی استان ثبت شود و در این مسیر با قدرت و توان مضاعف حرکت خواهیم کرد.
وی گفت: در این جلسه پس از انتخاب هیات رییسه و ناظرین، اساسنامه انجمن قرائت و سپس اعضای هیات مدیره و بازرسی انجمن انتخاب شدند.
انتهای پیام
نظر شما :