مشاور رئیس سازمان و سرپرست روابط عمومی منصوب شد

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۶ کد : ۴۱۸۶۳ اخبار اصلی
با حکم معاون وزیر بهداشت مهندس محمد هاشمی به عنوان مشاور رئیس سازمان و سرپرست روابط عمومی منصوب شد.
مشاور رئیس سازمان و سرپرست روابط عمومی منصوب شد

به گزارش ایفدانا، دکتر سیدحیدر محمدی در این حکم آورده است: نظر به تجربیات ارزشمند، تعهد، تخصص و توانمندی، جنابعالی را به عنوان " مشاور و سرپرست روابط عمومی سازمان غذا و دارو منصوب می نمایم. امید است با بهره گیری از کلیه ظرفیت های موجود و تعامل سازنده با کلیه مدیران و کارکنان سازمان، و هماهنگی با مرکز روابط عمومی وزارت متبوع و معاونت های غذا و دارو دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی کشور در راستای اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی و سیاست های دولت مردمی و تحقق اهداف و سیاست های کلان سلامت و برنامه های سازمان انجام وظیفه نمایید.
رئوس فعالیت های مد نظر به شرح ذیل می باشد:

1. ایجاد زمینه های لازم برای تعامل سازنده با اصحاب رسانه با توجه به حساسیت رسانه های جمعی به امور غذا، دارو و تجهیزات پزشکی
  2. ایجاد راهبرد فعال رسانه ای به منظور جلوگیری از برخوردهای انفعالی با رسانه ها در حوزه فعالیت سازمان
  3.  زمینه سازی به منظور اصلاح رفتار و فرهنگ عمومی در عرصه غذا و دارو در جهت ارتقاء سلامت آحاد جامعه
  4. برقراری ارتباط موثر با ذینفعان در راستای پیشبرد اهداف سازمانی
  5. ارتقای فرآیندهای اطلاع رسانی درون سازمانی و برون سازمانی با تکیه بر ابزارهای نوین اطلاع رسانی
  6. استفاده از رسانه ها و فناوری های نوین علی الخصوص شبکه های اجتماعی داخلی همچنین تقویت و بروز رسانی تارنمای سازمان در جهت بهبود اطلاع رسانی به مخاطبین.
  7. برنامه ریزی و مدیریت نمایشگاه ها و همایش های مرتبط با سازمان
  8. ایجاد هماهنگی های لازم در بازدیدهای نظارتی رئیس سازمان یا مدیران کل در محافل برون سازمانی

کلید واژه ها: انتصاب روابط عمومی سازمان غذا و دارو محمد هاشمی