نشست هیئت مدیره انجمن داروسازان استان مرکزی با سرپرست معاونت غذا و دارو

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۰ کد : ۴۲۳۹۹ اخبار اصلی
دکتر یادگاری، سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گفت: داروسازان پیش قراولان ارائه خدمات درنظام سلامت کشور هستند که توجه ویژه به بخشهای مهم و جدی در این حوزه دارند.
نشست هیئت مدیره انجمن داروسازان استان مرکزی با سرپرست معاونت غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، اعضاء هیئت مدیره انجمن داروسازان با دکتر یادگاری سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک دیدار و برنامه ها و فعالیت های انجمن را تشریح کردند.
دکتریادگاری سرپرست معاونت غذا و دارو اراک ضمن خیرمقدم و تبریک ایام ماه مبارک رمضان ، از عملکرد ارزنده انجمن داروسازان در راه خدمت مردم استان مرکزی و همراهی مطلوب آنان با معاونت غذا و دارو تقدیر نمود و ابراز امیدواری کرد که همکاری دوجانبه و شایسته بین معاونت غذا و دارو و داروسازان استان در راستای خدمت به مردم همچنان تداوم یابد.
وی در این جلسه گفت: انجمن داروسازان از انجمن های وسیع و با اهمیت استان است چراکه بخش مهمی از سلامت مردم با این انجمن مرتبط است.
گفتنی است هیئت مدیره انجمن در جلسه ضمن تشریح گزارشی از عملکرد حوزه کاری خود، به بیان مشکلات و چالشهای حوزه داروسازان در سطح استان پرداختند.
انتهای پیام/غ

کلید واژه ها: دیدار انجمن داروسازان معاونت غذا و دارو اراک دکتر یادگاری