دیدار نوروزی مجموعه معاونت با سرپرست معاونت غذا و دارو

۰۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۲ کد : ۴۲۴۹۸ اخبار اصلی
مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو جهت تبریک نوروزی با دکتر یادگاری سرپرست این معاونت دیدار کردند.
دیدار نوروزی مجموعه معاونت با سرپرست معاونت غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به رسم سال های گذشته مراسم دید و بازدید نوروز با حضور دکتر علی یادگاری سرپرست معاونت غذا و دارو، مدیران، کارشناسان و کارکنان معاونت غذا و دارو روز یکشنبه ۵ فروردین ۱۴۰۳ در محل دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این نشست صمیمانه دکتر یادگاری ضمن قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان و تبریک سال نو برای همکاران سالی پرتلاش و پر خیر و برکت آرزو کرد وافزود: ان شاءا... با آغاز فصل جدید و دگرگونی ایام با رفتار و کردار نیک، خدمتگزار واقعی برای مردم و جامعه باشیم.
همچنین سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره بر رهنمودهای مقام معظم رهبری و شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم»  گفت: مسئولیت سنگینی، هم در جهت نظارت و حمایت از کار، سرمایه ایرانی و تولید داخل و هم مصرف کالای داخلی و جلوگیری از مصرف کالای خارجی بر عهده ماقرار دارد
در پایان تمامی مدیران معاونت غذا و دارو ضمن تبریک سال نو برای همکاران آرزوی سلامتی و تندرستی کردند.

کلید واژه ها: دیدار نوروزی معاونت غذا و دارو اراک دکتر یادگاری