گسترش همکاری مشترک جهاد دانشگاهی استان مرکزی و معاونت غذا و دارو

۲۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۳ کد : ۴۲۷۹۹ اخبار اصلی
سرپرست معاونت غذا و دارو در نشست با رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی بر لزوم استفاده بیشتر از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در بخش‌های آزمایشگاهی تاکید شد.
گسترش همکاری مشترک جهاد دانشگاهی استان مرکزی و معاونت غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به همراه معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی، مسوول آزمایشگاه جامع جهاد دانشگاهی با دکتر علی یادگاری سرپرست معاونت غذا و دارو و دکتر آیدا غفاری مدیر آزمایشگاه کنترل دانشگاه علوم پزشکی اراک دیدار و گفت و گو کرد.
دکتر یادگاری در این نشست از فعالیت های جهاددانشگاهی در بخش آزمایشگاه همکار تقدیر و از حمایت این معاونت از این نهاد خبر داد.

وی همچنین بر لزوم گسترش همکاری های مشترک در زمینه های تحقیقاتی به ویژه آزمایشگاهی با مجموعه جهاد دانشگاهی استان تاکید کرد.

در این جلسه موضوع فعالیت آزمایشگاهی این مرکز به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و روند اعطای مجوز بر اساس دستورالعمل های موجود و ضوابط آزمایشگاهی غذا و دارو مورد بررسی قرار گرفت.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی مرادی معاونت غذا و دارو اراک