توسعه تولید غذاهای سودمند و فرا سودمند

۲۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۱ کد : ۴۲۸۱۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۱۴
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از توسعه تولید غذاهای سودمند و فرا سودمند در کنار تقویت فرایندهای کنترلی برای بالا بردن کیفیت غذا خبر داد.
توسعه تولید غذاهای سودمند و فرا سودمند

دکتر سید حیدر محمدی در گفت‌وگو با ایفدانا اظهار کرد: اندازه‌گیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلاینده‌ها در محصولات غذایی که در حال انجام است در سال جدید توسعه خواهد یافت.

وی افزود: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش مصرف قند، چربی و نمک از برنامه‌های ما برای تدوین الگوی غذای سالم در کشور  است و غنی سازی فرآورده‌های غذایی با ریز مغذی‌ها که در سالیان گذشته با آهن و اسید فولیک در نان و آرد شروع شده و سپس با غنی‌سازی شیر با ویتامین D دنبال شد، سال گذشته با غنی‌سازی آرد با ویتامین D مورد پیگیری قرار گرفت و در حوزه تولید صنعتی و سنتی نان کامل توفیقاتی حاصل شد.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به لزوم آشنایی صنایع با فرهنگ نان کامل، گفت: یکی از اقدامات اساسی در جلوگیری از بیماری‌های گوارشی و بهبود مشکلات گوارشی می‌تواند ترویج تولید و مصرف نان کامل با همکاری صنایع تولیدکننده نان صنعتی باشد.
انتهای پیام/

کلیدواژه‌ها: توسعه تولید غذاهای سودمند فراسودمند


نظر شما :