در اراک انجام شد،

حضورتیم بازرسی سازمان غذا و دارو کشور در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۸ کد : ۴۲۹۰۰ اخبار اصلی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ کارشناسان سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت به منظور پایش عملکرد داروخانه ها در خصوص سامانه رهگیری و کنترل اصالت تیتک و هماهنگی در خصوص اجرای برخی دستورالعمل های جدید از اداره داروی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک، بازدید کردند.
دکتر یادگاری؛ سرپرست معاونت غذا و دارو در این خصوص، اظهار کرد ؛ معاونت غذا و دارو  دانشگاه  آماده همکاری‌های لازم برای انجام این بازرسی است و در این برنامه، بازرسان سازمان غذا و دارو به صورت مجزا به بررسی عملکرد حوزه‌ اداره دارو و مواد تحت کنترل و بر اساس دستورالعمل‌ها و مستندات موجود می پردازند.
در این بازدید یکروزه، کارشناسان با حضور سرزده در چند داروخانه سطح شهر اراک، در گفت وگو با بیماران و مراجعین و کادر داروخانه، وضعیت عرضه دارو و مشکلات این حوزه را بررسی کرد.

کلید واژه ها: بازرسان سازمان غذا و دارو معاونت غذا و دارو اراک