در دیدار مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی با معاون غذا و دارو مطرح شد:

بررسی و بازبینی تشکیلات تفصیلی معاونت غذا و دارو

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۷ کد : ۴۳۰۱۲ اخبار اصلی
در نشست تیم مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه با معاونت غذا و دارو بر تشکیل کمیته تخصصی برنامه ریزی استراتژیک هر دو حوزه تاکید شد.
بررسی و بازبینی تشکیلات تفصیلی معاونت غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، حمید رضا کریمی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی به همراه تیم کارشناسی این مدیریت با دکتر یادگاری سرپرست معاونت غذا و دارو دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار دکتر یادگاری گزارشی از عملکرد و وظائف این معاونت و اقدامات صورت گرفته و درحال انجام ارائه داده و با اشاره به اهمیت فراوان مسأله غذا و دارو برای سلامت جامعه، بر همکاری و تعامل بیشتر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی استان با این معاونت تأکید نمود.
در ادامه مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه گزارشی از عملکرد حوزه مدیریت خود و برخی از مشکلات و نیازهای این حوزه را بیان نموده و بر همکاری مؤثر این دو نهاد تأکید نمودند.
انتهای پیام/

کلید واژه ها: دیدار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری معاونت غذا و دارو اراک حمید رضا کریمی دکتر یادگاری