در اراک انجام شد،

پایش ۲ واحد تولیدی محصولات کیک و کلوچه و فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۴ کد : ۴۳۰۷۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۸۳
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک گفت: در راستای ارتقای کیفیت محصولات سلامت محور به صورت مستمر واحد های تولیدی تابعه توسط معاونت غذا و دارو ،صنایع غذایی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی مورد رصد و پایش قرار می گیرند.
پایش ۲ واحد تولیدی محصولات کیک و کلوچه و فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، ظهر امروز مهندس فریده گلستانی مدیر اداره نظارت بر مواد غدایی معاونت غذا و دارو در بازدید از دو شرکت تولیدی محصولات کیک و کلوچه و فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات در شهرک صنعتی ایبک آباد اراک با بیان این مطلب گفت : کیفیت محصولات تولیدی های استان به صورت هفتگی  معاونت غذا و دارو مورد ارزیابی قرار می گیرد.
مهندس « رگلستانی »  با بیان اینکه لازم است نظارت ها بر کارخانجات محصولات غذایی به شیوه ای هدفمند در راستای سلامت تولید محصولات و مواد غذایی صورت بگیرد اظهار داشت: ما موظفیم سلامت محصولات را در راستای سلامت عموم جامعه کنترل نمائیم.
وی تاکید کرد : هدف از بازرسی و نظارت از شرکت های صنایع غذایی ارتقای سطح سلامت محصولات است و به هیج وجه قصد نداریم خللی در تولید محصولات بوجود آوریم.
انتهای پیام/

کلیدواژه‌ها: بازرسی کیک و کلوچه پفک معاونت غذا و دارو اراک مهندس گلستانی


نظر شما :