معاون غذا و دارو اراک تاکید کرد:

توزیع عادلانه و نظارت مستمر بر چرخه عرضه دارو با کار جهادی

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۲ کد : ۴۳۱۳۱ اخبار اصلی
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: توزیع عادلانه و نظارت مستمر بر چرخه عرضه دارو در استان مرکزی افزایش می‌یابد.
توزیع عادلانه و نظارت مستمر بر چرخه عرضه دارو با کار جهادی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر علی یادگاری، سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بر  نظارت مستمر بر چرخه عرضه دارو و نقش مهم نیازهای دارویی هر منطقه و افزایش سطح دسترسی مردم به خدمات دارویی تاکید کرد.

وی تصریح کرد: با استفاده از نظرات و پیشنهادهای صاحب‌نظران، موجبات اصلاح فرآیندها و مدیریت برنامه‌ریزی صحیح در زمینه توزیع دارو که نقش مؤثری در افزایش رضایتمندی، توسعه عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه دارو دارد را می‌توان فراهم کرد.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: برخورد جدی با نقد فروشی و سبد فروشی دارو، همچنین عدم رعایت توزیع داروهای سهمیه‌ای توسط شرکت‌های توزیع توسط کارشناسان حوزه دارویی این معاونت صورت خواهد گرفت.

این مقام مسئول نیز اظهار داشت: تعامل با شرکت‌های پخش دارویی بیش از گذشته افزایش می‌یابد.

دکتر یادگاری ضمن تشکر از شرکت‌های پخش، بابت همکاری‌های لازم با بیمارستان‌ها، داروخانه‌های دولتی و خصوصی استان جهت رفع نیازهای دارویی، تأکید کرد: مطالبات شرکت‌های پخش دارویی در سریع‌ترین زمان ممکن پرداخت می‌شود.

کلید واژه ها: توزیع دارو عادلانه نظارت اراک معاونت غذا و دارو