جلسه پرسش و پاسخ پرسنل از معاون و مدیران معاونت غذا و دارو

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۸ کد : ۴۳۱۸ اخبار اصلی
جلسه پرسش و پاسخ پرسنل از معاون و مدیران معاونت غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ، ظهر امروز جلسه پرسش و پاسخ پرسنل با هدف مطالبه از مسئولین دانشگاه و اعلام مسائل، مشکلات و پیشنهادات پرسنل در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو برگزار شد.

شروع جلسه ابتداء  ضمن خیر مقدم دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو  و مدیر اداره دارو و مواد مخدر معاونت برگزار شد.

در این جلسه مواردی همچون ساختار معاونت و قوانین خاص حاکم بر مجموعه دانشگاه و معاونت ، موضوع ارتقاء شغلی و تبدیل وضعیت کارکنان و کمبود تعداد کارمندان و بالا بودن حجم کاری به ازای ارباب رجوع مطرح شد .

گفتی است در این جلسه، کلیه پرسنل سوالاتی را که از آنها جمع آوری کردند در سالن از مسئولین پرسیدند ومدیران معاونت نیز به این سوالات پاسخ دادند.

لازم به ذکر است تعدادی از پرسنل حاضر نیز بطور مستقیم مسائل و دغدغه های خود را با مسئولین درمیان گذاشتند و مسئولین معاونت نیز قول مساعدت به پرسنل دادند و ازمسولان مربوطه پیگیراین مسائل شدند.

کلید واژه ها: جلسه پرسش و پاسخ دکتر علیمرادیان