تشدید نظارت ها در حوزه پیشگیری از قاچاق کالاهای سلامت محور / رشد ۵۰ درصدی نظارت ها در استان مرکزی
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر علی یادگاری گفت: متاسفانه حجم بسیار بالایی از فروش کالاهای قاچاق سلامت محور در بسترسکوهایی اینترنتی صورت میگیرد و همشهریان ناآگاهانه تحت تاثیر تبیلغات دروغین این سایت ها اقدام به خرید دارو و محصولات سلامت محور شامل فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین دارو، مکمل و ملزومات پزشکی، می کنند.
وی افزود: اغلب این محصولات در مکان های غیرمجاز و بدون نظارت غذا و دارو تولید می شوند و بعضا تاریخ گذشته بوده و در بسته بندی های تقلبی به فروش می رسند که علاوه برخسارت مالی عوارض جسمی جبران ناپذیری به دنبال دارد.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این مجرمان سایبری با سواستفاده از کدملی افراد نسخه الکترونیکی دریافت کرده و اقدام به دریافت دارو می کنند و داروها به صورت غیر مجاز درفضای مجازی به فروش می رسد.
وی با اشاره به گسترش نظارت ها گفت: تشدید نظارت ها در حوزه پیشگیری از قاچاق کالاهای سلامت محور در استان مرکزی انجام شده که شاهد رشد ۵۰ درصدی در این زمینه هستیم.
دکتر یادگاری ابراز داشت: همشهریان عزیز باید به محض دریافت پیامک صدور نسخه و مغایرت، آن را به بیمه اعلام کنند تا موجب سو استفاده نشود.
وی ضمن تاکید بر ارتباط کالاهای سلامت محور با کیفیت زندگی و سلامت اقشار جامعه ارتباط دارد بر لزوم توجه به اصالت این محصولات تاکید کرد و گفت: شهروندان عزیز برای حفظ سلامت خود دارو و مکمل ها را فقط از داروخانه ها تهیه کنند و برای تشخیص اصل یا تقلبی بودن هرگونه محصول سلامت محور هنگام خرید به برچسب یا شناسه اصالت کالا توجه و برای اطمینان از اصالت کالاهای سلامت محور کد ۱۶ رقمی شناسه اصالت را به سامانه ۲۰۰۰۸۸۲۲ پیامک کرده یا از طریق سایت TTAC.ir و یا اپلیکیشن (نرم افزار TTAC) که به راحتی قابل نصب روی تلفن های همراه است استعلام نمایند.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شماره تلفن ۱۹۰ نیز در خدمت همشهریان عزیز بوده تا در صورت بروز هر گونه مشکل و با مشاهده تخلف با آن تماس گرفته و گزارش دهند.
انتهای پیام/
نظر شما :