تقدیر از کارگران و نیروهای خدماتی شاغل در معاونت غذا و دارو اراک به مناسبت روز جهانی کارگر

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۷ کد : ۴۳۲۴۸ اخبار اصلی
به مناسبت روز جهانی کارگر دکتر یادگاری سرپرست معاونت غذا و دارو به همراه مدیر امور عمومی مجتمع الغدیر با کارکنان مشاغل کارگری مجتمع الغدیر دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت روز جهانی کار و کارگر نشست صمیمی و دوستانه برگزار کرد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،در این جلسه که با حضور دکتر یادگاری سرپرست معاونت غذا و دارو و مدیر امور عمومی مجتمع الغدیر برگزار شد، مسئولین پای صحبت های کارکنان خدماتی معاونت نشستند و مشکلات ایشان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر یادگاری در این جلسه گفت: جامعه دانشگاهی به مثابه یک خانواده است و تفاوتی بین کارکنان نیست و همه به یک میزان در پیشبرد اهداف دانشگاه موثر هستند و نقش دارند.

در پایان نشست از کارکنان خدماتی معاونت به مناسب روز جهانی کارگر تقدیر و تجلیل شد.

کلید واژه ها: روز کارگر معاونت غذا و دارو اراک