تسهیل صدور پروانه تاسیس داروخانه/در دولت سیزدهم ۳۸ داروخانه به استان اضافه شد

۰۴ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۴ کد : ۴۴۳۴۵ اخبار اصلی
مدیر اداره نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت : یکی از دغدغه های دولت سیزدهم و دانشگاه علوم پزشکی اراک،دسترسی آسان و همگانی عموم جامعه به دارو بود.
تسهیل صدور پروانه تاسیس داروخانه/در دولت سیزدهم ۳۸ داروخانه به استان اضافه شد

دکتر آزاده ناظری آستانه افزود : شاید عموم مردم رئیس‌ جمهور شهید را به واکسن همگانی و از بین بردن همه‌گیری کرونا بشناسند. اما اقدامات او در حوزه بهداشت و درمان از افزایش ظرفیت تربیت پزشکان  تا تکمیل کلان‌بیمارستان‌ها، دستاوردهای راهبردی و زیرساختی‌ بود که شاید در حال حاضر اهمیت آن روشن نباشد.
 وی تاکید کرد  : دغدغه اصلی ایشان نیز ارتقای دسترسی عادلانه مردم به خدمات بهداشت و درمان در سراسر کشور، به ویژه مناطق محروم بود.
 دکتر ناظری تاکید کرد :  از اقدامات شاخص واحد امور داروخانه ها در دولت رئیس جمهور شهید می توان به تسهیل صدور پروانه تاسیس داروخانه اشاره کرد به طوریکه در سه سال گذشته 32 داروخانه روزانه و 5 داروخانه شبانه روزی به استان(به جز ساوه) افزوده شده است .

کلید واژه ها: صدور پروانه تاسیس داروخانه شهید رئیسی دولت سیزدهم و حوزه سلامت