دعوت معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از همکاران حوزه ی سلامت غذایی و دارویی و شرکت های وابسته برای حضور در انتخابات

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۳ کد : ۴۴۴۲۴ اخبار اصلی
دکتر علی یادگاری در پیامی از همکاران معاونت،و تمام شرکت ها و صنایع وابسته خواست تا در روز انتخابات و حضور در پای صندوق های رای و انتخاب اصلح ترین نامزدها،در آینده ی سیاسی و افق روشن جامعه و کشور خود مشارکت نمایند .

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک متن پیام به شرح زیر است :

انتخابات یکى از آزمونهاى بزرگ ملت ایران در مقابل چشم دشمنان است، انتخابات وسیله ‏اى براى عزت ملى است،بهترین، آن کسى است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمى باشد، از فساد دور باشدو دنبال اشرافیگرى نباشد.
انتخاب فرد اصلح و داراى تقوا و تدبیر براى مقام مهم ریاست جمهورى - که در قانون اساسى جدید، داراى اختیارات وسیع در اداره‏ى کشور است - وظیفه‌ای شرعى و عقلى و انقلابى است، و کوتاهى در این امر یا در حضور در پاى صندوقهاى رأى، خسارتهاى جبران‏ناپذیرى به بار خواهد آورد. حضور شما، پایه‏هاى انقلاب را محکم مى‏کند و به مدیران آینده‏ى کشور، جرأت و قدرت کار مى‏بخشد و آینده را تضمین مى‏کند.
مردم سالاری در کشور عزیزمان ایران ، یک مردم سالاری حقیقی متکی به ایمان است. مردم از روی احساس وظیفه‌ی دینی است که در عرصه‌ی انتخابات وارد می‌شوند و طبق تشخیص خود گزینش می‌کنند و رأی خود را به صندوق می‌اندازند.
اینجانب مجددا از همکاران و فعالان این حوزه دعوت می کنم با شرکت در انتخابات پیش رو و خلق حماسه ای دیگر،افق های روشن و برگ زرین دیگری بر افتخارات این نظام مقدس  رقم بزنند.

کلید واژه ها: انتخابات ریاست جمهوری پیام معاون غذاو دارو