روزی به نام خانواده و با هدف تکریم بازنشستگان

۱۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۱ کد : ۴۴۵۳۰ اخبار اصلی
۲۵ ذی الحجه، روز نزول سوره انسان و آیه هل أتی درشأن اهل بیت مطهر پیامبر اکرم(ص)، در تقویم رسمی کشور به عنوان روز خانواده و تکریم بازنشستگان نامگذاری گردیده است.
روزی به نام خانواده و با هدف تکریم بازنشستگان

در نگرش متعالی قرآن کریم، جایگاه معنوی و عرفانی خانواده به عنوان حدیقه و روضه پرورش آلاله های آینده ساز از اهمیت بسزایی برخوردار است و در این میان آنچه که بیش از همه به آن سفارش مؤکد شده است، رعایت تکریم و حفظ حرمت سالمندان و معمرین بعنوان صحیفه غنی تجارب روزگار بوده است.

حرمت بازنشستگان عزیز باید همراه با تکریم این گرانمایگان و ارائه خدمات بهتر به آنها مورد توجه قرار گیرد خصوصا بازنشستگان حوزه سلامت که عمر خود را در راه ارتقاء سلامت و سلامتی مردم گذاشتند و حال این روزهایی ثمر بخش در عرصه سلامت در کشور و استان را مرهون زحمات تک تک عزیزان بازنشسته حوزه بهداشت و درمان هستیم.

ضمن گرامیداشت روز "خانواده و تکریم بازنشستگان"، سعادتمندی، سرافرازی و سلامتی تمام این عزیزان را از آستان حضرت حق مسئلت نموده و امیدواریم جامعه امروز و فردای ما همواره از برکات وجودی و تجربیات ارزنده شما گرانمایگان بهره مند باشد.

روابط عمومی معاونت غذاو  دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: خانوده تکریم بازنشستگان ۲۵ ذی الحجه