ثبت نام بلیط استخر

۱۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۵ کد : ۴۴۵۷۶ اخبار اصلی
به آگاهی میرساند، باعنایت به پیگیریهای صورت گرفته و در راستای ارائه خدمات رفاهی و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در فصل تابستان در بین همکاران محترم دانشگاه، این مدیریت اقدام به تهیه بلیط استخر نموده است. لذا همکاران محترم میتوانند از روز شنبه مورخه ۱۶ / ۰۴ / ۱۴۰۳ لغایت ۲۳ / ۰۴ / ۱۴۰۳ وارد سامانه رفاهی شده و پس از مطالعه و کسب اطلاع از شرایط، نسبت به تهیه بلیط اقدام نمایند.
ثبت نام بلیط استخر

شایان ذکر است سقف بلیط جهت هر یک از پرسنل سی عدد (30) می باشد و اخذ کد رهگیری پس از پرداخت الکترونیکی به منظور تحویل بلیط به رابطین محترم رفاهی الزامی می باشد.

در پایان یادآور میشود این مدیریت در نظر دارد جهت اوقات فراغت فرزندان محترم پرسنل دانشگاه ، دوره های آموزشی شنا را در تابستان برگزار نماید، لذا اطلاع رسانی در این خصوص در زمان مناسب صورت می پذیرد.

کلید واژه ها: ثبت نام بلیط استخر