تغییر ساعت پایان کار دانشگاه علوم پزشکی اراک و شبکه های تابعه از روز شنبه ۳۰ تیرماه تا پنج‌شنبه ۴ مردادماه

۳۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۶ کد : ۴۴۸۰۵ اخبار اصلی
در پی پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دمای هوا و روند افزایشی مصرف برق در هفته پیش رو و تصمیمات کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان به اطلاع همکاران دانشگاه علوم پزشکی اراک و شبکه های تابعه می رساند ساعت پایان کار از روز شنبه ۳۰ تیرماه تا پنج‌شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۳ به شرح ذیل می باشد:

ساعت پایان کار کلیه همکاران ستادی و معاونت ها (به استثنای واحدهای خدمات‌رسان و مراکزی که دارای نوبت کاری و کشیک هستند) تا ساعت ۱۱:۳۰ خواهد بود.

فعالیت تمامی واحدهای تابعه معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک تا ساعت ۱۱:۳۰ برقرار است و تمامی امتحانات با هماهنگی دانشکده مربوطه برگزار خواهد شد.

فعالیت کلیه مراکز بهداشتی و درمانی شبکه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک به جزء بیمارستانها، مراکز شبانه روزی و پایگاه های اورژانس ۱۱۵ تا ساعت ۱۱:۳۰ می باشد.

ضروری است معاونین، مدیران و روسای شبکه های بهداشت و درمان تابعه دستورات لازم جهت به حداقل رساندن مصرف انرژی در ساعات کار اداری و همچنین اطمینان از خاموشی سامانه روشنایی، رایانه‌ها و... در پایان وقت و سامانه‌های برودتی یک ساعت قبل از پایان وقت اداری، را صادر فرمایند.

کلید واژه ها: تغییر ساعت ادارات گرما مشکل تامین برق