پیام تسلیت معاون غذا و دارو در پی درگذشت فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۳۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۹ کد : ۴۴۸۱۱ اخبار اصلی
دکتر یادگاری در متنی،درگذشت دانشجوی جهادگر، محمد حسین دریس دانشجوی رشته پزشکی را تسلیت گفت

الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌

درگذشت دانشجوی جهادگر و مصداق توانستن جوان ایرانی، محمد حسین دریس دانشجوی رشته پزشکی موجب اندوه و تاثر فراوان شد.
مرحوم دریس همه ظرفیت وجودی و ذهنی خود را در مسیر خدمت به خلق بکار گرفته بود، همانگونه که رسول اکرم (ص) فرمودند؛ بنده‌ای از بندگان خدا در اثر اینکه شاخه خاری را از سر راه مسلمین برداشت اهل بهشت شد.
این مصیبت جان‌کاه را به جامعه دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشجویان جهادگر تسلیت عرض کرده و از خداوند منان آرامش ابدی آن عزیز را خواستارم.
▪️جهادگر بسیجی دکتر محمدحسین دریس مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک در اثر سانحه رانندگی در راه اقدامات جهادی برای ساعاتی در کما بود و نهایتاً به سوی دیار حق شتافت.

کلید واژه ها: فرمانده بسیج دانشجویی محمد حسین دریس