تغییر ساعت پایان کار دانشگاه علوم پزشکی اراک در روز چهارشنبه

۰۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۳ کد : ۴۵۰۱۱ اخبار اصلی
در پی افزایش بی‌سابقه دمای هوا و پیش‌بینی اوج گرما طی روزهای آینده، با توجه به روند افزایشی مصرف برق در کشور و با عنایت به موافقت استاندار مرکزی؛ ساعت پایان کار روز چهارشنبه ۱۰ مردادماه به شرح ذیل می باشد:
تغییر ساعت پایان کار دانشگاه علوم پزشکی اراک در روز چهارشنبه

ساعت پایان کار کلیه همکاران ستادی و معاونت ها (به استثنای واحدهای خدمات‌رسان و مراکزی که دارای نوبت کاری و کشیک هستند) ساعت ۱۱ خواهد بود.

فعالیت تمامی واحدهای تابعه معاونت آموزش و واحدهای آموزش بیمارستان ها تا ساعت ۱۱ برقرار است و امتحانات دانشجویان طبق برنامه برگزار خواهد شد.

فعالیت کلیه مراکز بهداشتی و درمانی شبکه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک به جزء بیمارستانها، مراکز شبانه روزی و پایگاه های اورژانس ۱۱۵ تا ساعت ۱۱ می باشد.

ضروری است معاونین، مدیران و روسای شبکه های بهداشت و درمان تابعه دستورات لازم جهت به حداقل رساندن مصرف انرژی در ساعات کار اداری و همچنین اطمینان از خاموشی سامانه روشنایی، رایانه‌ها و... در پایان وقت و سامانه‌های برودتی یک ساعت قبل از پایان وقت اداری، را صادر فرمایند.

کلیدواژه‌ها: تغییر ساعت کار مراکز بهداشتی و درمانی