تغییر ساعت پایان کار دانشگاه علوم پزشکی اراک از روز شنبه ۳ شهریورماه تا پنجشنبه ۸ شهریورماه

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۸ کد : ۴۵۴۹۵ اخبار اصلی
بر اساس اعلام معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی با توجه به تشدید موج گرما و لزوم مدیریت مصرف برق در کشور؛ ساعت پایان کار از روز شنبه ۳ شهریورماه تا پنجشنبه ۸ شهریورماه به شرح ذیل می باشد:

ساعت پایان کار کلیه همکاران ستادی و معاونت ها (به استثنای واحدهای خدمات‌رسان و مراکزی که دارای نوبت کاری و کشیک هستند) ساعت ۱۱:۳۰ خواهد بود.
 فعالیت تمامی واحدهای تابعه معاونت آموزش و واحدهای آموزش بیمارستان ها تا ساعت ۱۱:۳۰ برقرار است.

فعالیت کلیه مراکز جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه‌های سلامت و خانه های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به جزء بیمارستانها، مراکز شبانه روزی و پایگاه های اورژانس ۱۱۵ بعد از ساعت ۱۱:۳۰ با نظر روسای شبکه ها می باشد.

ضروری است معاونین، مدیران و روسای شبکه های بهداشت و درمان تابعه دستورات لازم جهت به حداقل رساندن مصرف انرژی در ساعات کار اداری و همچنین اطمینان از خاموشی سامانه روشنایی، رایانه‌ها و... در پایان وقت و سامانه‌های برودتی یک ساعت قبل از پایان وقت اداری، را صادر فرمایند.

کلید واژه ها: تغییر ساعت کاری ادارات