پیام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز پزشک

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۵ کد : ۴۵۴۹۸ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک متن پیام به شرح زیر است ؛
پیام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز  پزشک

بسم الله الرحمن الرحیم

جامعه پزشکی ایران بر خود می‌بالد که نامگذاری روز پزشک مصادف با زادروز حکیمی نام آور است که به پیوند پزشکی و حکمت و اخلاق شهره بود. پزشکان ضامن سلامت جامعه، امنیت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند. از خودگذشتگی و فداکاری پزشکان متعهد و دلسوز به ویژه در دوران مبارزه با کروناویروس، بر کسی پوشیده نیست و با هیچ پاداشی جز اجر الهی و رضایت او  قابل جبران نیست.

اینجانب فرا رسیدن یکم شهریور ماه، روز پاسداشت مقام پزشک را به جامعه پزشکی تبریک عرض می نمایم و یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی که با از خود گذشتگی در دوران بیماری کرونا به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند را گرامی میدارم و امیدوارم پزشکان عزیز در سایه ایزد منان سرافراز باشند و همواره هدف عالی شفابخشی که فطرت آشنای تمامی انسان هاست را با رویکرد پزشکی یکپارچه، سرلوحه تلاش بی وقفه خود قرار دهند.

دکتر علی یادگاری ،معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: روز پزشک