جلسه آموزشی - توجیهی برچشب گذاری مواد و نشانگر رنگی به صورت برخط و کشوری برگزار شد .
در این جلسه بر نظارت واحدهای غذایی و مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت های غذا و دارو در سراسر کشور بر واحدهای تولیدی و لزوم این برچسب ها و نشانگر بر تولیدات خود تاکید شد .
نشانگرهای رنگی تغذیهای، همان برچسب رنگی چراغ راهنمای روی محصولات غذایی هستند که مقدار پنج شاخص مهم مؤثر در سلامتی یعنی انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس موجود در محصولات غذایی را با رنگهای سبز، نارنجی و قرمز مشخص میکنند.
نام محصول،ذکر نام و هویت ماده غذایی،اشاره به شکل و فرم محصول و هر نوع اطلاعی که ویژگی های یک ماده تغذیه ای را به اطلاع مصرف کننده برساند ،باید در برچسب و نشانگر روی تمام محصولات باشد .
نظر شما :