بازدید کارشناسی از کارخانه شیر پگاه

۱۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۶ کد : ۴۵۷۴۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۲۴
تیمی متشکل از کارشناسان معاونت غذا و دارو و بهداشت محیط مرکز بهداشت اراک از بخشهای مختلف کارخانه شیر پگاه اراک بازدید کردند.
بازدید کارشناسی از کارخانه شیر پگاه

در این بازدید؛ خط تولید، سرد خانه، تجهیزات فرآوری لبنیات، آزمایشگاه و انبار ها بازدید و به مدیران به ویژه مسئول فنی کارخانه توضیحاتی در رابطه با چگونگی تولید محصولات لبنی و کیفیت بهداشتی و نحوه بسته بندی ونگهداری ارائه شد.

همچنین گواهینامه های بهداشت، کارت بهداشت و ... مورد بررسی قرار گرفت.

معاینات شغلی کارکنان و کارگران، تسهیلات بهداشتی، ارزیابی ارگونومی و انبارها از دیگر اقدامات سلامت محور این بازدید بود.

دکتر زنگنه کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هم، محموله های شیر در کارخانه، کنترل کیفی، امنیت غذایی و سلامت شیر و بسته بندی محصولات را مورد بررسی قرار داد.

وی در پایان  به لزوم رعایت شرایط استاندارد و بهداشتی در کارخانجات مواد غذایی و صنایع لبنی برای حفظ و ارتقای سلامت مصرف کنندگان تاکید کرد و گفت: انجام بازرسی مستمر و مداوم در جهت حفظ و ارتقای سلامت جامعه از اهداف اصلی و مهم معاونت های غذا و دارو و بهداشت است و قطعا در این راه با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

کلیدواژه‌ها: بازدید کارشناسی از کارخانه شیر پگاه کنترل کیفی، امنیت غذایی و سلامت شیر و بسته بندی محصولات بازرسی مستمر و مداوم


نظر شما :