بازدید کارشناسی از کارخانه شیر پگاه
در این بازدید؛ خط تولید، سرد خانه، تجهیزات فرآوری لبنیات، آزمایشگاه و انبار ها بازدید و به مدیران به ویژه مسئول فنی کارخانه توضیحاتی در رابطه با چگونگی تولید محصولات لبنی و کیفیت بهداشتی و نحوه بسته بندی ونگهداری ارائه شد.
همچنین گواهینامه های بهداشت، کارت بهداشت و ... مورد بررسی قرار گرفت.
معاینات شغلی کارکنان و کارگران، تسهیلات بهداشتی، ارزیابی ارگونومی و انبارها از دیگر اقدامات سلامت محور این بازدید بود.
دکتر زنگنه کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هم، محموله های شیر در کارخانه، کنترل کیفی، امنیت غذایی و سلامت شیر و بسته بندی محصولات را مورد بررسی قرار داد.
وی در پایان به لزوم رعایت شرایط استاندارد و بهداشتی در کارخانجات مواد غذایی و صنایع لبنی برای حفظ و ارتقای سلامت مصرف کنندگان تاکید کرد و گفت: انجام بازرسی مستمر و مداوم در جهت حفظ و ارتقای سلامت جامعه از اهداف اصلی و مهم معاونت های غذا و دارو و بهداشت است و قطعا در این راه با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.
نظر شما :