نمایشگاه لوازم خانگی مادیران

۱۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۰ کد : ۴۵۸۱۲ اخبار اصلی
باعنایت به تفاهم نامه دانشگاه با شرکت مادیران، جشنواره فروش اقساطی کالای لوازم خانگی از طریق کالا کارت اعتباری ۲۴ ماهه ی بانک مهر ایران بدون پیش پرداخت مهیا گردیده است. ضمناً نمایشگاه مزبور با حضور کارشناسان مادیران و بانک مهر ایران (جهت اعتبارسنجی) از تاریخ ۱۸ شهریور به مدت یک هفته در محل ستاد دانشگاه برگزار میگردد.
نمایشگاه لوازم خانگی مادیران

شایان ذکر است با توجه به محدودیت تعداد کالاها، اولویت با افرادیست که زودتر مراحل تکمیل پرونده ی خود را انجام دهند.

موارد تکمیلی بشرح ذیل بحضور ارسال میگردد:

جشنواره فروش اقساطی- بدون پیش پرداخت -(کالا کارت اعتباری بانک مهر) اقساط 24 ماهه، شامل تلویزیون - ساید بای ساید - ماشین لباسشویی و ظرفشویی- زمان نمایشگاه: 18 لغایت 21 شهریور از ساعت 9 لغایت 14

تحویل کالا حداکثر 3 روز کاری پس از صدور فاکتور می باشد.

یادآور میشود دانشگاه هیچگونه تعهدی در خصوص قرارداد پرسنل با شرکت مذکور ندارد و تمامی مسئولیت ناشی از کیفیت و اصالت و مبلغ کالا و نحوه ارائه خدمات بعهده شخص می باشد

کلیدواژه‌ها: جشنواره فروش اقساطی کالای لوازم خانگی