رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

کارانه ۲ ماه پرستاران، ترمیم حقوق تیرماه ۱۴۰۳، حق لباس ۱۴۰۲ و کارانه پزشکان پرداخت می‌شود
۱۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۱ کد : ۴۵۸۲۴ اخبار اصلی
دکتر امانی گفت: ۲ ماه کارانه در قالب تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فروردین و اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با اعمال ضریب k جدید امروز پرداخت می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر پیگیری های انجام شده، افزود: کارانه در قالب تعرفه گذاری خدمات پرستاری با اعمال ضریب k جدید برای دو ماه فروردین و اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ امروز پرداخت می شود.
وی ادامه داد: حق لباس سال ۱۴۰۲ کارکنان نیز با افزایش ضریب ۱۲۵ درصدی تا پایان سال، فردا به حساب کارکنان واریز خواهد شد.

دکتر امانی با اشاره به اینکه کارانه پزشکان نیز به زودی در لیست پرداخت قرار می گیرد، تصریح کرد: یک ماه ترمیم حقوق تیرماه ۱۴۰۳ نیز  به حساب کارمندان علوم پزشکی اراک واریز خواهد شد.

کلیدواژه‌ها: کارانه پرستاران ترمیم حقوق کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اراک حق لباس علوم پزشکی اراک