نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد/ حفظ شأن و حرمت کارکنان و دانشجویان اولویت اصلی دانشگاه / انتقادات دانشجویان، انتقادات خوبی است

۱۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۳ کد : ۴۵۸۲۵ اخبار اصلی
دکتر امانی، حفظ شأن و حرمت کارکنان و دانشجویان را یکی از اولویت های اصلی دانشگاه دانست.

نشست هیئت رئیسه این هفته دانشگاه علوم پزشکی با حضور رئیس، معاونین و سایر اعضا با محوریت بررسی و ارزیابی مسائل مطروحه برگزار شد.

دکتر امانی با اشاه به اینکه حفظ شأن و حرمت کارکنان و دانشجویان یکی از اولویت های اصلی دانشگاه است، گفت: برخی از مطالبات و درخواست های کارکنان و پرستاران که در چهارچوب قوانین و وظایف دانشگاه بوده است؛ اعم از افزایش حق مسکن، حق لباس، کارانه و معوقات پرداخت شده است و همچنان تا دستیابی به نتیجه مطلوب، پیگیر سایر مطالبات به حق کشوری هستیم.

وی ادامه داد: برخی از انتقادات دانشجویان، انتقادات خوبی است و با استقبال از انتقادات و پیشنهادات مطروحه، بسیاری از مشکلات آن ها به مسئولین منتقل می شود و امیدواریم با بهره مندی از نظرات سازنده، بتوانیم در پیشبرد بهتر امور دانشجویان گام برداریم.

لازم به ذکر است؛ پیگیری شورای صنفی، وضعیت تغذیه دانشجویی، دانشجویان جدیدالورود، مسائل انتقال کامل بیمارستان حضرت ولیعصر (عج)، مسائل بخش روان بیمارستان امیرکبیر و ... از جمله مواردی بود که در نشست این هفته هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک، مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت.