برگزاری نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با محوریت ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۴ کد : ۴۶۱۸۱ اخبار اصلی

در نشست این هفته هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک، رئیس دانشگاه ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت هفته دفاع مقدس و هفته وحدت، در پی حادثه تلخ معدن طبس و جان‌باختن تعدادی از هموطنان، با بازماندگان، ابراز همدردی کرد.

دکتر امانی، با تأکید بر اهمیت استمرار خدمات نظام سلامت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بر لزوم تلاش مضاعف معاونین و مدیران دانشگاه برای ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مردم تأکید کرد.

در ادامه این نشست، هر یک از معاونین گزارشی از عملکرد حوزه کاری خود ارائه دادند و مسائل و مشکلات موجود در این حوزه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید .

-------------------------------------------------------

کلیدواژه‌ها: هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک، ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی